39 jaar Autoschade Lambert

Het is met grote trots en vreugde dat we u vandaag kunnen vertellen dat we een bijzondere mijlpaal te vieren hebben - Autoschade Lambert bestaat nu al 39 jaar! Terugkijkend op deze reis van bijna vier decennia, zijn we vervuld met dankbaarheid voor het pad dat we hebben bewandeld en de herinneringen die we hebben gecreëerd.

Het begon allemaal 39 jaar geleden, toen de visionaire Lambert Brouwers de moed had om voor zichzelf te beginnen. Wat ooit begon als een klein familiebedrijf met een droom, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. We hebben ons gewijd aan onze kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, en dat heeft ons geholpen om succes en erkenning te behalen bij onze gewaardeerde klanten.

Als een familiebedrijf hebben we altijd het belang van onze medewerkers erkend, want zij zijn het hart van onze organisatie. We zijn er trots op dat velen van hen al geruime tijd bij ons werken, sommigen zelfs vanaf het prille begin. Hun toewijding en passie hebben ons geholpen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken en onze organisatie te laten floreren.

Met onze blik gericht op de toekomst, willen we ons team verder versterken met getalenteerde individuen die willen bijdragen aan ons groeiende succesverhaal. Als u ook deel wilt uitmaken van onze hechte familie, nodigen wij u van harte uit om onze website te bezoeken en onze openstaande vacatures te bekijken. Samen kunnen we bouwen aan een nog rooskleurigere toekomst voor Autoschade Lambert.

Ter afsluiting willen we graag al onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun steun en vertrouwen gedurende deze afgelopen 39 jaar. Zonder u zou deze reis niet mogelijk zijn geweest. Samen kijken we ernaar uit om de komende jaren nog meer successen te vieren en nieuwe hoogten te bereiken.

 

Op naar ons 40 jarig jubileum jaar!

 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken