Vacature Spotrepair hersteller / autospuiter

Ben je handig in het uitvoeren van (kleine) autoschades? Heb je ervaring als autospuiter / spotrepair hersteller? Werk je graag zelfstandig en in een familiebedrijf? Neem dan snel contact op want dan zijn wij opzoek naar jou.

Bekijk hier de advertentie 

Functie omschrijving:
Je bent als spotrepair hersteller verantwoordelijk voor het herstellen / spuiten van de kleine autoschades in onze vestiging Dagherstel. Daaronder verstaan we: beschadiging aan een bumperhoek, portier of scherm maar ook het vervangen of herstellen van een voorruit, polijsten van een ondiepe kras of bijvoorbeeld een doffe koplamp weer helder maken. De nieuwste technieken vallen onder jou verantwoording zoals het ADAS systeem waarbij je de auto kalibreert. En daarnaast heb je contact met de klanten om de schade te beoordelen. Dit zijn een paar voorbeelden van je dagelijkse werkzaamheden. Je werkt als zelfstandige maar je draagt niet het risico.

Je bent…..
-              Ervaren als autospuiter en/of spotrepair hersteller
-              kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail
-              commercieel en klantvriendelijke ingesteld
-              gemotiveerd genoeg om zelfstandig te werken
-              in bezit van rijbewijs
-              bereid om nieuwe technieken te leren

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je cv naar Autoschade Lambert B.V., Grobbendonkstraat 5, 5628 RE, Eindhoven of stuur een e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.

Wie zijn wij…..
Autoschade Lambert B.V. heeft ruim 35 jaar ervaring als expert in schade herstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode herstellen wij zo’n 100 auto’s per week. Ons team van medewerkers zijn alle deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken want kwaliteit en service staat bij ons voorop.  

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!