Beschadigde lichtmetalen velg

Het betreffen oppervlakkige schades aan een lichtmetalen velg, zoals krasjes.

Beschrijving beschadiging lichtmetalen velg

Raakt u net de stoeprand en ziet vervolgens een lelijke beschadiging op de velg? Dit is de meest voorkomende oorzaak van velgschade. Ook weersinvloeden en strooizout kunnen veroorzakers zijn van beschadigde lichtmetalen velgen. 

Grootte van de beschadiging

Oppervlakkige schade op de velg zoals krasjes. Wanneer een lichtmetalen velg "in onbalans is", ofwel krom, kan onze herstelmethodiek en het opnieuw spuiten van de velg helaas niet worden toegepast.
We zullen samen op zoek gaan naar een andere oplossing om alsnog de beschadigde velg te herstellen. 

Beschadigde lichtmetalen velg herstel

De beschadigde lichtmetalen velg wordt eerst gerepareerd waarna de velg opnieuw wordt gespoten met zogenaamde blanke lak (transparante lak). Let op: gepolijste lichtmetalen velgen kunnen wij niet via deze methodiek herstellen.

Neem contact op met de dichts bijzijnde vestiging (Eindhoven of Sint-Oedenrode) om te overleggen of de beschadigde velg herstelt kan worden. Twijfelt u of u gespoten of gepolijste lichtmetalen velgen hebt, kom dan gerust even langs voor gratis en vrijblijvend advies! 

Garantie

Beschadigde lichtmetalen velgen? Op al onze reparaties heeft u 4 jaar Bovag garantie.

Alleen lichte schade aan gespoten lichtmetalen velgen kunnen wij via deze methodiek herstellen. Gepolijste velgen vallen hierbuiten. Heeft u schade aan gepolijste velgen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld en we proberen u alsnog van een passend voorstel te voorzien.

Tarief

€ 132,- (inclusief BTW)

Extra's

4 lichtmetalen velgen herstellen voor € 499,-. 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!