Dagherstel

Herstel kleine autoschade in één dag

Wilt u zeker weten of dat uw autoschade in aanmerking komt voor Dagherstel? Dan vragen wij u om langs te komen met de auto of via Whatsapp een foto te sturen van uw kleine autoschade naar 06-46444555.

Bereken de kosten van uw autoschadeherstel

Bereken direct in een aantal stappen het Dagherstel van de schade aan uw auto en maak een afspraak bij één van onze vestigingen in Sint-Oedenrode of Eindhoven.
 

Sint-Oedenrode

Dagherstel Autoschade Lambert Locatie Sint-Oedenrode Bereken de kosten

Voor kleine autoschade Dagherstel

Heeft u een kleine autoschade? Deze kunnen we vaak al heel erg snel herstellen, met onze dagherstel service! Een innovatieve reparatiemethode zorgt ervoor dat, bij sommige schades, niet langer het gehele paneel van de auto verwijderd hoeft te worden. Zo hoeven we bijvoorbeeld bij krassen op het portier niet langer de gehele deur opnieuw te spuiten. Met deze techniek kunnen we deze krassen plaatselijk bijspuiten, zonder zichtbaar kleurverschil. Dit zorgt voor veel snellere en efficiëntere autoschade reparaties.

Dagherstel, klaar in één dag

De Dagherstel techniek kunnen we veelal toepassen bij autoschades die kleiner zijn dan een vel A4 papier, met een vlak oppervlak. Dus, heeft u autoschade? Pak er een A4 papiertje bij. Is de schade kleiner? Kom dan bij ons langs, of maak een afspraak voor dagherstel van uw autoschade. Is de autoschade groter dan het A4-tje dan kunt u schade melden of een afspraak maken voor het herstel van uw autoschade of eerst een prijs opvragen. Ook kunt u de schade melden middels de autoschade intake app.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!