Vervangend vervoer

Heeft u vervangend vervoer nodig?

U krijgt tijdens de reparatie van uw auto vervangend vervoer. U kunt een vervangende auto van ons lenen indien u casco / all-risk verzekerd bent. Zonder meerkosten* kunt u gebruikmaken van een van onze vervang auto's. Deze auto’s zijn nooit ouder dan 5 jaar. 

*Alleen de brandstofkosten en eventuele bekeuringen zijn voor uw eigen rekening.

Leenfiets

Pak de Fiets! Het is beter voor het milieu en het is gezond. Vergoedt uw verzekeraar de kosten van vervangend vervoer niet? Woont u nabij onze vestiging en wilt u de kosten van vervangend vervoer besparen? Autoschade Lambert B.V. stelt GRATIS een leenfiets ter beschikking. U kunt de fiets gebruiken zolang de reparatie duurt. Is uw auto gerepareerd? Dan zien wij u vanzelf weer op de fiets terug.

Haal- & Brengservice

Heeft u geen tijd om uw auto zelf te brengen? Geen enkel probleem. Autoschade Lambert B.V. haalt de auto tegen een geringe vergoeding graag voor u op binnen een straal van 15 km. Eén telefoontje naar ons bedrijf is voldoende. Wij nemen de zorg graag van u over, want autoschade is vervelend genoeg.

Wij helpen u desgewenst ook verder met het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Autoschade Lambert B.V. voor comfortabel schadeherstel.

Eindhoven Airport Service

Uw auto laten repareren tijdens uw verblijf in het buitenland? Dat kan met onze Eindhoven Airportservice. Hiermee besparen wij u graag de kosten van vervangend vervoer, parkeergeld en het ongemak dat u niet over uw eigen auto kunt beschikken.

Hoe werkt onze Eindhoven Airport Service*?

Meld de schade aan uw auto aan bij één van onze vestigingen. Op de dag van de afspraak komt u met uw auto naar onze vestiging. Wij brengen u naar Eindhoven Airport. Tijdens u reis wordt uw auto door ons hersteld. Bij terugkomst wordt u bij de luchthaven opgehaald. Met een schadevrije en schone auto kunt u uw weg vervolgen.

*Deze service geldt alléén tijdens kantooruren.

Terug naar diensten

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!