Gratis kras verwijderen

Een kleine kras in de lak van uw auto is vaak een doorn in het oog. Gratis kras verwijderen? U kunt nu bij ons deze ondiepe kras gratis laten polijsten in Sint-Oedenrode of Eindhoven.

Beschrijving kras op uw auto

Heeft u een ondiepe kras op uw auto die niet groter is dan 10 cm en waarbij de lak nog niet beschadigt is tot aan het plaatwerk? U controleert dit eenvoudig door met uw nagel over de kras heen te gaan. Loopt uw nagel vast op de kras? Dan is de lak beschadigd en praten we over een diepe kras. Dit kunnen we voor u herstellen bij dagherstel. Een andere manier is om te kijken of de witte onderlaag zichtbaar is. Is dit niet het geval dan is het waarschijnlijk een ondiepe kras.

Gratis kras herstel Sint-Oedenrode en Eindhoven

Een ondiepe kras kan door middel van “polijsten” hersteld worden. Dit houdt in dat er met een speciale poetsmachine een klein laagje van de lak wordt geschuurd. De bovenste laklaag met de ondiepe beschadiging maakt plaats voor een nieuwe gladde laklaag, waardoor de kras is verdwenen.

Wilt u graag de gratis waarde cheque opvragen? Laat dan hier uw gegevens achter en u ontvangt van ons een mail met daarin de cheque. U kunt een afspraak maken voor herstel in een van onze werkplaatsen. In Sint-Oedenrode of Eindhoven heten wij u van harte welkom. De koffie staat klaar!

Waardecheque ontvangen