Vacature leerling autoschadehersteller BBL

Heb je passie voor auto’s en ga je starten of volg je de opleiding autoschadehersteller? Dan zijn wij misschien wel het leerbedrijf voor jou. Wij hebben een vacature als Leerling Autoschadehersteller.

Direct solliciteren

Boem is ho! Chauffeurs met deze remtechniek rijden schade. Als Leerling Autoschadehersteller repareer jij dat voor ze. Dat is flink aanpakken:
je gaat spatborden, motorkappen en deuren uitdeuken. Autoruiten herstellen of vervangen en bumpers monteren leer je ook tijdens deze opleiding.

Vacature Leerling Autoschadehersteller BBL

Veiligheid is erg belangrijk in dit vak én op school. Je hebt gereedschappen in handen die bij verkeerd gebruik juist schade kunnen aanrichten. Tijdens de opleiding leer je hiermee omgaan. Op de werkplek en tijdens de praktijklessen op school gebruik je ook persoonlijke veiligheidsmiddelen.

Je bent de hele dag met auto's bezig. Van klassiekers tot de nieuwste modellen, jij maakt ze weer mooi. Je volgt je lessen in een speciaal praktijkcentrum, een echte werkplaats. Je leert er werken met de modernste technische middelen. Zo ben je goed voorbereid op een baan in de autotechniek!

Wie zijn wij?
Autoschade Lambert B.V. heeft ruim 35 jaar ervaring als expert in schade herstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode herstellen wij zo’n 100 auto’s per week. Ons team van medewerkers zijn alle deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken want kwaliteit en service staat bij ons voorop.

Spreekt deze vacature je aan? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Of stuur je cv per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Imke Verhoeven op 040-2480153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wel zijn open soliicitaties welkom.