Autoschadeherstel voor merkdealers

Autoschadeherstel? Speciaal voor merkdealers en universele dealers vindt u in Autoschade Lambert B.V. een professionele partner als het gaat om autoschadeherstel. Wij zijn door vrijwel elke verzekeraar erkend als schadereparateur. U kunt al uw cliënten met autoschade dus rechtstreeks naar ons doorverwijzen. Als echte experts ‘Thuis in autoschade’, nemen wij onmiddellijk alle zorg uit handen.

Uitstekende kwaliteit en dienstverlening

Autoschade Lambert B.V. staat garant voor professioneel autoschadeherstel. U kunt er zeker van zijn dat uw klant een uitstekend herstelde en schone auto terugontvangt. Naast de allerbeste kwaliteit bieden wij uw cliënten een optimale service en dienstverlening, waarbij het schadeproces van A tot Z voor hen geregeld wordt. Van hulp bij het invullen van een schadeformulier, tot vervangend vervoer. Wij omringen uw klanten met de allerbeste zorgen, zoals u dat van een echt familiebedrijf mag verwachten. Dat alles doen we uit naam van uw bedrijf.

Autoschadeherstel voor merkdealers, met één telefoontje is alles geregeld

Wij bespreken graag op voorhand met u, hoe wij u en uw cliënt het beste van dienst kunnen zijn bij schade. Met aandacht voor het kleinste detail. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten. Op het moment dat een van uw cliënten daadwerkelijk autoschade oploopt, is één telefoontje voldoende om ons aan het werk te zetten. U komt dus nooit onverwacht voor tijdrovende klussen te staan als het om autoschade gaat. Alles is op voorhand efficiënt geregeld.

Autoschade Lambert herstelt Autoschadeherstel voor merkdealers, particulieren, universele dealers, wagenparkbeheerders, fleet-owners, assurantietussenpersonen en leasemaatschappijen.
Wij werken voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen, geef zelf uw keus aan voor uw betrouwbare autoschade hersteller.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!