Autoschadeherstel voor particulieren

Autoschade Lambert B.V. verzorgt op efficiƫnte wijze de volledige afhandeling van autoschade met verzekeraars. Wij zijn door alle verzekeraars erkend als autoschade reparateur. Hierdoor bent u bij Autoschade Lambert altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit!

Schadeherstel voor eigen rekening

Heeft uw auto schade opgelopen die niet door de verzekering wordt gedekt? Of wilt u geen no-claim kwijt raken? Dan biedt Autoschade Lambert uitkomst. Wij bieden u, als optie, een service zonder vervangend vervoer en herstellen uw auto tegen een vaste lage prijs. Schadeherstel zonder franje, kostenbesparend met een professioneel eindresultaat. Vakkundige reparatie van uw voertuig heeft uiteraard een gunstig effect op de restwaarde.

Total-loss, wat is dat?

Economisch total-loss betekend dat de herstelkosten en restwaarde bij elkaar opgeteld hoger zijn dan de dagwaarde. De restwaarde is de waarde van de auto in niet herstelde toestand en de dagwaarde is de waarde van de auto op het moment voor het ongeval.

Hoe schade verhalen op de tegenpartij?

In alle gevallen het Europees schadeformulier invullen en de tegenpartij erop wijzen dit zo snel mogelijk op te sturen naar de eigen verzekeringsmaatschappij. Klik hier om dit formulier te downloaden. Vervolgens stelt u de tegenpartij aansprakelijk via uw tussenpersoon of verzekeraar. Daarna laat u het schadebedrag door een medewerker van Autoschade Lambert begroten. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij zal afhankelijk van het schadebedrag een expert naar uw auto laten kijken.

Wij werken voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen, geef zelf uw keus aan voor uw betrouwbare autoschade hersteller. Particulieren, Assurantietussenpersonen, Leasemaatschappijen, Fleetowners, Wagenparkbeheerders, Universele -, en Merkdealers kunnen bij ons terecht voor autoschadeherstel.

Snel en gemakkelijk uw schade melden? Gebruik de Schade intake app!

 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!