Vacature auto schadecalculator

Door de aanhoudende drukte en daardoor groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een auto schadecalculator. Ga jij voor topkwaliteit, en wordcalculator jij blij van diverse automerken en gezellige collega's? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving 
Als auto schadecalculator ben je verantwoordelijk voor het opnemen, taxeren, calculeren en afhandelen van de auto schades. Je onderhoud contacten met de verzekeraars en schade-experts.

Jouw profiel
Wij zoeken voor deze fulltime functie een zelfstandige, enthousiaste en gedreven medewerker. Je hebt affiniteit met auto’s. Je beschikt over goed technisch inzicht, je bent kwaliteitsbewust, flexibel en je hebt een positieve instelling.

Ons aanbod
Een functie als auto schadecalculator binnen een dynamisch familiebedrijf met bijna 30 gezellige collega’s. We bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO en daarnaast vele extra’s zoals personeelsuitjes, verjaardagcadeautjes, fruit en met regelmaat een professionele stoelmassage.

Wie zijn wij?
Autoschade Lambert B.V. heeft bijna 40 jaar ervaring als expert in autoschade herstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode herstellen wij zo’n 150 auto’s per week. Onze medewerkers zijn alle deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken want kwaliteit en service staat bij ons voorop.

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je cv met motivatiebrief per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!