Uitdeuken zonder lakschade Eindhoven

Wij bij Autoschade Lambert B.V. staan klaar om u te helpen met al uw autoschade. Deuken in uw auto vallen hier natuurlijk ook onder! Zo hebben wij een service voor u, waarbij wij in één dag de schade verhelpen van uw auto. Uiteraard is dit niet bij elke dienst mogelijk. U kunt op onze website vinden welke autoschade wij binnen één werkdag voor u kunnen verhelpen.

Uitdeuken zonder lakschade Eindhoven is dagherstel

De kosten voor het uitdeuken zonder lakschade van uw auto zijn afhankelijk van de grote van de deuk(en). U kunt op onze pagina voor dagherstel Lambert vinden wat onze tarieven zijn voor bepaalde schades en of wij uw autoschade kunnen verhelpen binnen één werkdag. Vaak kunnen wij het probleem voor u verhelpen binnen enkele uren. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze werkplek met wifi of onze leenfiets gedurende deze wachttijd. Ook geven wij u de mogelijkheid om een auto te lenen voor de gehele werkdag voor slechts €25.

FOCWA-garantie op uitdeuken Eindhoven

Wij maken deel uit van de branchevereniging FOCWA, die de kwaliteit van schadeherstel, alsmede uitdeuken zonder lakschade, nauwkeurig controleert middels periodieke controles. Zij beoordelen bedrijven en plaatsen deze in verschillende categorieën, gebaseerd op de kwaliteit van de reparaties. Wij zijn door FOCWA al jaren erkend als een FOCWA Eurogarant schadebedrijf. Dit betekent dat wij, met uitdeuken zonder lakschade, voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, iets waar wij trots op zijn!

Hierom geven wij een garantie van vier jaar op elke reparatie, dus ook op uitdeuken zonder lakschade, die wij uitvoeren. Hiermee willen wij ons vakmanschap en zorgvuldige werkwijzen bewijzen naar onze klanten toe. Indien onderdelen die wij vervangen een garantieperiode hebben van langer dan vier jaar, dan zullen wij uiteraard deze nieuwe garantietermijn overnemen, zodat u geen verlies kan lijden op de dagwaarde van uw bezit.

Afspraak auto uitdeuken Eindhoven maken!

Indien u schade heeft aan uw auto of graag gebruik wilt maken van uitdeuken zonder lakschade, dan horen wij graag van u! Met onze specialisatie in autoschade weten wij de geschikte oplossingen te vinden voor uw autoschade.

Contact met ons opnemen kan middels ons telefoonnummer 040-2480153 of ons contactformulier!