Vacature autospuiter

Een goed begin maakt het verschil! Is de vacature autospuiter iets voor jou? Met precisie en oog voor detail voorzie jij auto’s van een nieuwe verflaag. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat klanten wegrijden in een auto die er als nieuw uitziet. Bij ons draait werken om vakmanschap, plezier en persoonlijk contact.

Solliciteer op de vacature Autospuiter

Wat ga je doen?

Aan het begin van de dag bespreek je samen met de bedrijfsleider en je collega’s wat er op de planning staat voor die dag. Jij vervult een onmisbare rol in het proces van autoschadeherstel. Jij weet precies hoe je de verf moet mengen om de juiste kleur en samenstelling te krijgen die overeenkomt met de gewenste kleur van de klant. Met behulp van een spuitpistool breng je de verf gelijkmatig aan op het voertuig. Dit vereist vaardigheid en precisie om een glad en professioneel resultaat te krijgen! Aan het einde van de werkdag zorg je samen met collega's ervoor dat de werkplaats weer keurig opgeruimd is. Jouw werkweek ziet er als volgt uit:

 • Jij weet als geen ander hoe je grondverf spuit, kleur maakt en vakkundig spuitwerk levert
 • Wanneer nodig help jij met de voorbewerking door te schuren, plamuren en af te plakken
 • Je werkt aan diverse soorten voertuigen, van elektrische auto’s tot aan bedrijfswagens

Wat krijg je van ons

We zijn een gemoedelijk familiebedrijf en vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk komt. Er is altijd ruimte voor een praatje en een geintje tussen het werk door. We werken als team hard om elke dag vakmanschap te leveren aan klanten. Om dit waar te maken bieden we jou de mogelijkheid om bijvoorbeeld product trainingen te volgen of een andere passende opleiding. Daarnaast kan jij ook rekenen op:

 • Bezoek van onze masseuse in de werkplaats
 • De week regelmatig afsluiten met een gezellige borrel op vrijdagmiddag
 • Jaarlijks meerdere sociale activiteiten zoals de zomer BBQ, kerstborrel en een uitje met het hele team
 • We geloven in jouw expertise en luisteren graag naar jouw ideeën om nog beter te worden in ons werk als autoschadeherstellers
 • 25 vakantiedagen per jaar

Wat wij vragen van jou

Je voert vakkundig werk uit om ervoor te zorgen dat klanten tevreden hun auto ophalen. Hiervoor is het van belang dat jij nauwkeurig en geordend te werk gaat. Je staat klaar voor je collega’s, samen zorgen jullie ervoor dat het werk netjes en op tijd af is. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

 • Een afgerond diploma autospuiter
 • Je kan zelfstandig werken en bent kritisch op het werk dat je levert
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Over ons

Bij Autoschade Lambert draait alles om vakmanschap, plezier en een persoonlijke benadering. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in de autoschadebranche met twee vestigingen in Sint-Oedenrode en Eindhoven. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en repareren diverse soorten autoschades.

Ons team bestaat uit 23 collega’s in Eindhoven en 7 in Sint-Oedenrode. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het werk en plezier heeft op de werkvloer. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten en sluiten we op vrijdag regelmatig af met een borrel. Je maakt net zo makkelijk een praatje met de directie als met je directe collega’s, bij ons is iedereen gelijk. Dit maakt het makkelijk schakelen en is alles bespreekbaar. We doen er alles aan om jou je werk zo goed mogelijk en met plezier te laten uitvoeren.

Spreekt de vacature autospuiter je aan? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Of stuur je cv per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!