Vacature 1e plaatwerker / autoschadehersteller

Autoschade Lambert zoekt een zelfstandige plaatwerker/ autoschadehersteller met passie voor het vak.
Ga jij voor topkwaliteit, en word jij blij van
schadehersteller autoschade Lambert diverse automerken en gezellige collega's?

Solliciteer direct

Werken bij een betrokken familiebedrijf waar persoonlijk contact en plezier op de werkvloer centraal staat. Samen met collega’s zorg je ervoor dat klanten wegrijden in een auto die eruitziet als nieuw. Met een afwisselend pakket van werkzaamheden vliegt jouw werkweek zo voorbij.

Wat ga je doen?

In de ochtend bespreek je samen met de bedrijfsleider en je collega’s welke autoschades er op de planning staan. Nu jij weet wat jou te doen staat ga je zelfstandig aan de slag om de schade vakkundig te herstellen. Jouw collega’s staan voor je klaar om je te helpen als je er in je eentje niet uitkomt. De dag vliegt voorbij en aan het einde ruim je netjes jouw werkplaats op. Jouw werkweek ziet er als volgt uit:

 • Het uitvoeren van schadeherstelwerkzaamheden zoals demonteren, uitdeuken en monteren
 • Je werkt aan diverse soorten voertuigen, van elektrische auto’s tot aan een bedrijfswagen
 • Wanneer je eerder klaar bent, help jij collega’s zodat jullie samen het werk op tijd kunnen afronden

Wat krijg je van ons

We zijn een gemoedelijk familiebedrijf en vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk komt. Er is altijd ruimte voor een praatje en een geintje tussen het werk door. We werken als team hard om elke dag vakmanschap te leveren aan klanten. Om dit waar te maken bieden we jou opleidingsmogelijkheden om bijvoorbeeld ATS monteur te worden of andere certificaten te behalen. Daarnaast kan jij ook rekenen op:

 • Bezoek van onze masseuse in de werkplaats
 • De week regelmatig afsluiten met een gezellige borrel op vrijdagmiddag
 • Jaarlijks meerdere sociale activiteiten zoals de zomer BBQ, kerstborrel en een uitje met het hele team
 • We geloven in jouw expertise en luisteren graag naar jouw ideeën om nog beter te worden in ons werk als autoschadeherstellers
 • 25 vakantiedagen per jaar

Wat wij vragen van jou

Je voert vakkundig werk uit om ervoor te zorgen dat klanten met een lach hun auto ophalen. Hiervoor is het van belang dat jij nauwkeurig en geordend te werk gaat. Je stelt je collegiaal op en helpt elkaar om samen beter te worden in het autoschadeherstel vak. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

 • Een afgerond diploma autoschadehersteller/ 1e autoschadehersteller
 • Je hecht veel waarde aan kwaliteit en bent kritisch op je eigen werk en dat van collega’s
 • Dat je met positieve energie naar het werk komt om er een leuke werkdag van te maken

Over ons

Bij Autoschade Lambert draait alles om vakmanschap, plezier en een persoonlijke benadering. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in de autoschadebranche met twee vestigingen in Sint-Oedenrode en Eindhoven. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en repareren aan alle soorten auto’s schades.

Ons team bestaat uit 23 aantal collega’s in Eindhoven en 7 aantal in Sint-Oedenrode. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het werk en plezier heeft op de werkvloer. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten en sluiten we op vrijdag regelmatig af met een borrel. Je maakt net zo makkelijk een praatje met de directie als met je directe collega’s, bij ons is iedereen gelijk. Dit maakt het makkelijk schakelen en is alles bespreekbaar. We doen er alles aan om jou je werk zo goed mogelijk en met plezier te laten uitvoeren.


Spreekt deze vacature je aan? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Of stuur je cv per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld