Vacature 1ste plaatwerker / autoschadehersteller

 

Autoschade Lambert zoekt voor vestiging Eindhoven een zelfstandige plaatwerker / autoschadehersteller met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit en word jij blij van diverse automerken en gezellige collega's? Solliciteer dan nu!


Functieomschrijving
Als plaatwerker / autoschadehersteller zorg je samen met collega’s ervoor dat de auto’s met schade vakkundig hersteld worden. Je bent verantwoordelijk voor het uitdeuken en/of vervangen van plaatwerk, de- en monteren van onderdelen. Daarnaast analyseer je foutmeldingen in het voertuigsysteem en los je op wat in de werkplaats kan worden afgehandeld.


Jouw profiel
Wij zoeken voor deze functie een zelfstandige, enthousiaste en gedreven medewerker. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting Autoschadeherstel. Verder heb je enkele jaren werkervaring als 1e plaatwerker, bent opgeleid als Autoschadetechnicus(AST3) of bereid om deze opleiding te gaan volgen. Je bent een vakman die hoge kwaliteit levert en zelfstandig optimaal presteert. Je beschikt over goed technisch inzicht, je kwaliteitsbewust, bent flexibel en je hebt een positieve instelling.


Ons aanbod
Een functie als plaatwerker / autoschadehersteller binnen een dynamisch familiebedrijf. We bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Carrosseriebedrijf en een functie voor 40 uur per week in onze vestiging in Eindhoven.


Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je cv per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.


Wie zijn wij?
Autoschade Lambert B.V. heeft ruim 35 jaar ervaring als expert in schade herstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode herstellen wij zo’n 100 auto’s per week. Ons team van medewerkers zijn alle deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken want kwaliteit en service staat bij ons voorop.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!