Schadeherstel voor Wagenparkbeheerders

Het beheren van een wagenpark is een intensief gebeuren. Komt daar onverwacht autoschade bij? Dan is het heel prettig als u daar goed op voorbereid bent. Autoschade Lambert B.V. biedt zich graag aan als uw professionele partner bij Schadeherstel voor Wagenparkbeheerders. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een snelle en optimale dienstverlening als het gaat om schadeherstel.

Schade aan uw wagenpark?

Autoschade Lambert B.V. is meer dan alleen een schadeherstelbedrijf. Wij bieden wagenparkbeheerders een totaalpakket aan waarmee wij u alle zorgen uit handen nemen bij autoschade. Nog voordat er sprake is van autoschade, bespreken wij met u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn bij autoschade. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze diensten en uitstekende service en weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Is er daadwerkelijk autoschade ontstaan? Dan is alles met één telefoontje of e-mailtje snel geregeld.

Thuis in autoschadeherstel

Zoals u van een familiebedrijf met passie voor autoschade mag verwachten, regelen wij alles tot in het kleinste detail voor u! Onze dienstverlening omvat de volledige afhandeling van autoschade.

Van reparatie, hulp bij het invullen van het schadeformulier, het onderhouden van contacten met uw verzekeraar, het ophalen van uw voertuig, tot aan het regelen van vervangend vervoer.

Wij werken voor alle verzekeraars

Autoschade Lambert B.V. verzorgt op efficiënte wijze de volledige afhandeling van autoschade met verzekeraars. Wij zijn door alle verzekeraars erkend als autoschade reparateur. Hierdoor bent u bij Autoschade Lambert altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit! Geef zelf uw keus aan voor uw betrouwbare autoschade hersteller.

Wij herstellen autoschade voor particulieren, assurantietussenpersonen, universele- en merkdealers, wagenparkbeheerders, fleetowners en leasemaatschappijen.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!