Diensten voor Assurantietussenpersonen

Assurantietussenpersonen zijn bij Autoschade Lambert B.V. aan het juiste adres. Wij zijn door alle verzekeraars erkent als autoschade reparateur. U kunt al uw cliënten met autoschade dus zonder meer naar ons doorverwijzen. Als een professionele partner die thuis is in autoschade, nemen wij u onmiddellijk alle zorg uit handen.

Unieke dienstverlening

Naast de allerbeste kwaliteit, bieden wij uw cliënten een optimale service en dienstverlening, waarbij het schadeproces van A tot Z voor hen geregeld wordt. Van hulp bij het invullen van het schadeformulier, tot vervangend vervoer. Wij omringen uw klanten met de allerbeste service, zoals u dat ook van een goed familiebedrijf met passie voor autoschade mag verwachten. Dit alles doen we uit naam van uw assurantiekantoor.

Wij overleggen graag samen met u hoe wij u en uw cliënt het beste van dienst kunnen zijn bij autoschade. Met aandacht voor het kleinste detail. Op het moment dat een van uw cliënten daadwerkelijk autoschade oploopt, is één telefoontje voldoende om ons voor u aan het werk te zetten. Alles is op voorhand efficiënt geregeld. Als het om autoschade gaat komt u bij Lambert Autoschade nooit voor verrassingen te staan!

Wij werken voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen, geef zelf uw keus aan voor uw betrouwbare autoschade hersteller. Particulieren, Assurantietussenpersonen, Fleetwoners, Leasemaatschappijen, Wagenparkbeheerders, Universele -, en Merkdealers kunnen bij ons terecht voor autoschadeherstel. 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!