Diensten voor Assurantietussenpersonen

Als assurantietussenpersoon bent u bij Autoschade Lambert B.V. aan het juiste adres. Wij zijn door alle verzekeraars erkent als autoschade reparateur. U kunt uw cliënt met autoschade zonder meer naar ons doorverwijzen. Als professionele partner zijn wij thuis in autoschade, wij nemen u onmiddellijk alle zorg uit handen.

Unieke dienstverlening voor assurantietussenpersoon

Naast de allerbeste kwaliteit, bieden wij uw cliënten een optimale service en dienstverlening. Hierbij wordt het schadeproces van A tot Z voor hen geregeld wordt. Hulp bij het invullen van het schadeformulier? Vervangend vervoer? Wij omringen uw klant met de allerbeste service. Dat mag u van een familiebedrijf met passie voor autoschade verwachten. Dit alles doen we uit naam van uw assurantiekantoor.

Een telefoontje is genoeg

Wij overleggen graag samen met u hoe wij u en uw cliënt het beste van dienst kunnen zijn bij autoschade. Met aandacht voor het kleinste detail. Op het moment dat een van uw cliënten daadwerkelijk autoschade oploopt, is één telefoontje voldoende om ons voor u aan het werk te zetten. Alles is op voorhand efficiënt geregeld. Als het om autoschade gaat komt u bij Lambert Autoschade nooit voor verrassingen te staan!

Wij werken voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen, geef zelf uw keus aan voor uw betrouwbare autoschade hersteller. Als Particulier, Assurantietussenpersoon, Fleetwoner, Leasemaatschappij, Wagenparkbeheerder, Universele -, en Merkdealer kunt u bij ons terecht voor autoschadeherstel.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!