Bumperdeuk / kras

Het betreft een deuk in de bumper van de auto met een doorsnede van 15 cm, waarbij de lak van de auto beschadigd is geraakt.

Bumperschade herstellen

Een bumperdeuk of kras met een doorsnede van maximaal 15 cm en waarbij de lak van de bumper is beschadigd? Dit kunt u laten herstellen bij Autoschade Lambert Dagherstel in Eindhoven. 

Grootte van de beschadiging

De deuk of kras in de bumper mag een maximale doorsnede hebben van 15 cm.

Bumperdeuk of kras herstellen?

Er wordt vaak gedacht dat bij een kleine schade, zoals deze deuk op je bumper, alsnog een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden. Meestal is dit niet nodig en volstaat het om alleen de plek van de deuk te herstellen en te spuiten. Dit is niet alleen veel sneller maar ook veel voordeliger. Deze methode noemen we spotrepair. We herstellen eerst de deuk in de bumper, daarna wordt de plek geschuurd en voorzien van een nieuwe grond- en laklaag. Vervolgens wordt de plaats waar de schade zat zorgvuldig opgepoetst en is er niets meer te zien van de schade!

Garantie

Bumper deuk of -kras? Op al onze reparaties heeft u 4 jaar Focwa garantie.

Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen (zogenaamde uitspuiten). Kosten bedragen € 100,- inclusief BTW per deel.

Tarief

€ 459,- (inclusief BTW)

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!