Diepe kras

Het betreft een diepe kras van maximaal 20 cm. De kras noemen we "diep" wanneer de lak van de auto beschadigd is geraakt.

Een diepe kras is een kras waarbij de lak van je auto beschadigd is geraakt. Hoe komt u hierachter? De witte ondergrond is zichtbaar en als u met uw nagel over de die kras heengaat loopt uw nagel vast op de kras. 

Grootte van de beschadiging

De kras mag een maximale grootte hebben van 20 cm. Vaak kunnen we dit voor in Eindhoven in ons Dagherstel voor u repareren. 

Diepe kras herstellen

Er wordt vaak gedacht dat bij een kleine schade, zoals deze diepe kras op de auto, alsnog een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden. Meestal is dit niet nodig en volstaat het om alleen de plek van de kras te herstellen en te spuiten. Dit is niet alleen veel sneller maar ook veel voordeliger. Deze methode noemen we spotrepair. We schuren de plaats van de kras en voorzien deze van een nieuwe grond- en laklaag. Vervolgens wordt de plek zorgvuldig opgepoetst en zie je helemaal niets meer van de schade! 

Garantie

Diepe kras? Op al onze reparaties heeft u 4 jaar Focwa garantie.

Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen (zogenaamde uitspuiten). Kosten bedragen € 100,- inclusief BTW per deel.

Een deuk of kras die zich bevindt op een zogenaamd liggend deel zoals een kofferbakdeksel (model sedan), motorkap of dak kan helaas niet via deze methodiek hersteld worden.

Wacht niet te lang met het herstellen van een diepe kras. U wilt voorkomen dat er meer schade ontstaat doordat de kras diep is doorgedrongen tot de onderste laklaag van de auto. Maak op tijd een afspraak. Plan een afspraak in of neem contact met ons op voor een afspraak bij onze Dagherstel locatie. 

Tarief

€ 199,- (inclusief BTW)

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!