Doffe lak

Doffe lak onstaat door jarenlange UV-straling en vervuiling.

Heeft u last van doffe auto lak?

Doffe auto lak ontstaat door jarenlange blootstelling aan UV-straling en vervuiling. Het resultaat?
Een onaantrekkelijke witte waas die je auto een verwaarloosde uitstraling geeft.
Maar geen zorgen, bij Autoschade Lambert hebben we de oplossing voor doffe autolak!

Beschrijving van de doffe auto lak beschadiging
Doffe autolak, ook wel bekend als "verkrijten", treedt op wanneer de lak van de auto zijn glans verliest en witte vlekken begint te vertonen. Gelukkig komen deze problemen minder voor bij nieuwere auto's die zijn voorzien van een dubbele laklaag. De witte aanslag is vooral zichtbaar op rode auto's en kan zich over het gehele oppervlak van de auto verspreiden.

Grootte van de beschadiging
De omvang van de beschadiging varieert, maar de witte aanslag kan de hele auto bedekken, waardoor de lak (en de auto!) er dof en verouderd uitziet. Vooral bij auto's met een roodgekleurde lak is de witte aanslag het meest opvallend en storend.

Doffe autolak herstel
Bij Autoschade Lambert hebben we de expertise en ervaring om doffe autolak te herstellen. We pakken het probleem aan door de krijtlaag die is ontstaan te verwijderen met behulp van professioneel polijsten. Dit proces herstelt niet alleen de glans van de lak, maar zorgt er ook voor dat de auto er weer als nieuw uitziet.

Kies voor professioneel herstel van doffe autolak
Misschien de investering waard als u hem wilt verkopen? Of gewoon wanneer u zelf wilt dat u en uw auto er weer mooi en stralend uitzien? Laat u niet langer storen door die doffe, witte waas op de auto. Bij Autoschade Lambert bieden we effectieve oplossingen voor het herstellen van doffe autolak, zodat de auto zijn glans en uitstraling terugkrijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe we kunnen helpen de auto en u weer te laten stralen!

Tarief

€ 303,- (inclusief BTW)

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!