Extra glans en bescherming

Je auto extra laten glanzen en extra beschermen tegen zuren, pekel en temperaturen? Dat kan!

Bescherm je auto tegen de zon en andere weersinvloeden

Beschrijving beschadiging

Je auto extra laten glanzen en extra beschermen tegen zuren, pekel en temperaturen? Dat kan!

Grootte van de beschadiging

Niet van toepassing. 

Het herstel van de autolak beschermt

Nano-technologie zorgt voor een bijzondere coating. Een flinterdunne, onzichtbare, spiegelgladde en waterafstotende coating wordt aan de buitenzijde aangebracht. Dit is vergelijkbaar met een reinigingsbeurt. Je auto is niet alleen brandschoon maar is ook voorzien van een soort coating die de lak waterafstotend maakt, beschermt tegen vuil en een diepe glanslaag geeft. Het verschil is direct zichtbaar. Bovendien kan de volgende reiniging sneller en gemakkelijker plaatsvinden. 
 

Zelf de glans behouden en je auto beschermen tegen verschillende weersinvloeden?
Pleeg regelmatig onderhoud en aandacht aan je auto. Hier zijn enkele tips om de glans van je auto te verbeteren en de lak te beschermen tegen zuren, pekel, temperaturen en andere weersomstandigheden:

Tips voor extra glans:

  1. Regelmatig wassen: Was je auto regelmatig om vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen. Gebruik een milde autoshampoo en vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die de lak kunnen beschadigen.

  2. Grondige reiniging: Af en toe is een grondige reiniging nodig om ingebrand vuil, teer of insectenresten te verwijderen. Gebruik hiervoor geschikte reinigingsmiddelen en tools, zoals klei-barrings of speciale reinigers voor teer.

  3. Polijsten: Periodiek polijsten helpt om kleine krasjes en doffe plekken te verwijderen, waardoor de lak zijn glans behoudt. Kies een hoogwaardige autopolijst en gebruik een zachte microvezeldoek voor het beste resultaat.

  4. Waxen: Breng regelmatig een goede autowax aan om de lak te beschermen en een diepe glans te geven. Wax vormt een beschermende laag tegen UV-stralen en andere weersinvloeden.

  5. Gebruik een detailer: Een snelle detailer is handig voor het snel opfrissen van de glans tussen de wasbeurten door. Het zorgt voor een extra glanzende afwerking en beschermt tegen lichte vervuiling. 

  6. Maak een afspraak bij Autoschade Lambert voor het opfrissen van je lak! 

Tarief

€ 32,- (inclusief BTW)

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!