Nare geurtjes

Nare geur in je auto, veroorzaakt door huisvuil, huisdieren, sigaretten, schimmels of andere (industriële) vervuiling. Helaas verdwijnen deze geurtjes niet door één dag de ramen open te laten.

Nare geurtjes in je auto, veroorzaakt door huisvuil, huisdieren, sigaretten, schimmels of andere (industriële) vervuiling. Helaas verdwijnen deze geurtjes niet door één dag de ramen open te laten.

Nare lucht in de auto?

De bron van de verontreiniging die de geur veroorzaakt, dient uiteraard verwijderd te worden. Je krijgt een maximaal effect als ook het interieur gestofzuigd en gereinigd is. Dan ben je 100% verzekerd van een fris klimaat in je auto!

Het herstel van nare geurtjes

Alle soorten nare geurtjes worden zonder chemicaliën definitief verwijderd inclusief schimmels door de ozon-generator. Deze wordt 8 uur in je auto geplaatst. De zuurstof in de auto wordt hiermee omgezet in ozon waardoor alle bacteriën gedood worden en nare luchtjes verdwijnen. Geheel geurloos. Na de behandeling blijft er zuivere zuurstof over.

Tarief

€ 75,- (inclusief BTW)

Extra's

Ultrafris? Combineer deze behandeling dan met het reinigen van je bekleding. Deze combinatie bieden wij aan voor een totaalbedrag van € 150,- (normaal € 165,-).

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!