Parkeerdeukje

Een klein deukje (max. twee euromunt) waarbij de lak duidelijk niet beschadigd is (geen witte onderlaag zichtbaar)

Herstellen van een parkeerdeukje

Het verwijderen van een parkeerdeukje vereist een zorgvuldige aanpak, die wij op de volgende manier uitvoeren. Ons team maakt gebruik van speciaal gereedschap en een UV-lamp om het deukje met precisie te behandelen, zonder schade aan de lak te veroorzaken. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op het parkeerdeukje, verdwijnt het geleidelijk, totdat de deuk volledig is geëlimineerd. Deze techniek staat bekend als "uitdeuken zonder spuiten", waarbij het herstelproces plaatsvindt zonder dat er verf wordt aangebracht.

Deukmassage

Helaas is het niet altijd mogelijk om alle parkeerdeukjes op deze manier te verwijderen. In sommige gevallen kan de hersteller niet bij het deukje komen met het gereedschap, of er bevindt zich een hard materiaal achter de deuk, waardoor een 'deukmassage' niet mogelijk is. Denk hierbij aan deuken rondom het handvat of de dop van de benzinetank. Parkeerdeukjes die zich op een vouwlijn bevinden, kunnen eveneens niet gerepareerd worden met behulp van deze techniek.

Hoewel er beperkingen zijn, streven wij ernaar om met onze deskundigheid en geavanceerde technologie zoveel mogelijk parkeerdeukjes effectief te verwijderen. Klanten kunnen vertrouwen op onze professionele aanpak, waarbij nauwkeurigheid en behoud van de originele lak hoog in het vaandel staan.

Het verwijderen van een parkeerdeukje samengevat:

Een parkeerdeukje verwijderen doen wij als volgt. Met speciaal gereedschap en een UV-lamp wordt het deukje nauwkeurig weggewerkt, zonder dat hierbij de lak aangetast wordt. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op het parkeerdeukje, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat de deuk volledig verdwenen is. Dit noemen ze ook wel “uitdeuken zonder spuiten”. Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes via bovenstaande techniek eruit gehaald worden. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de parkeerdeuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Parkeerdeukjes verwijderen die zich op een vouwlijn bevinden kunnen niet via deze techniek gerepareerd worden.

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Bovag garantie.

Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes hersteld worden met de zogenaamde ‘deukmassage’. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de deuk waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Ook kunnen deukjes die zich op een vouwlijn bevinden niet gerepareerd worden met deze techniek. Voor de-montage worden extra kosten berekend. 

Tarief

€ 95,- (inclusief BTW)

Extra's

Heb je een 2e (parkeer-) deukje in het zelfde deel? Laat deze dan tegelijk herstellen voor slechts € 30,- incl. btw extra.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!