Sterretje in de voorruit

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: tok! Een opvliegend steentje zorgt voor een ster in de voorruit van de auto. Dit sterretje in de ruit van je auto is niet alleen hinderlijk maar kan ook uitlopen tot een scheur in de ruit.

Sterretje in de voorruit herstellen

Een opvliegend steentje of een klein hard voorwerp kan een beschadiging of sterretje in je voorruit veroorzaken. Als het sterretje in het gezichtsveld zit, kan dat best hinderlijk zijn. Daarnaast kan de ster in de voorruit uitlopen tot een scheur in de ruit. Laat het sterretje daarom herstellen bij Autoschade Lambert Dagherstel Eindhoven voor een vaste prijs. Enne, het 2e sterretje repareren wij gratis voor u! 

Wacht niet te lang met het herstellen van een sterretje in de voorruit. Wilt u direct een afspraak maken?

Garantie

Sterretje in de voorruit? Op al onze reparaties heeft u 4 jaar Bovag garantie.

Standaard houden we aan dat een sterretje in de voorruit kleiner moet zijn dan een 2 Euro-munt om deze goed te kunnen repareren. Toch kan het voorkomen dat zelfs een sterretje van een euro-muntstuk niet meer te repareren valt. Dat heeft te maken hoe het voorwerp(je) de ruit heeft geraakt en is alleen te beoordelen door een expert. Mocht dit het geval zijn, zal je schadehersteller dit mededelen en alternatieven voorstellen.

Tarief

€ 66,00 (inclusief BTW)

Extra's

Een eventueel 2e ster in de voorruit repareren wij gratis! Controleer zeker of het sterretje niet wordt vergoed door je verzekeraar. Bij veel verzekeraars is dat namelijk zo. Uiteraard willen wij dit ook voor u navragen bij uw verzekeraar.

Eigen risico op het herstellen van een sterretje in de voorruit?
Soms heeft u een eigen risico op het herstellen van een sterretje in de voorruit. Soms heeft u geen eigen risico als u naar een schadehersteller gaat die is aangesloten bij uw verzekeraar. Voorkom (het betalen van) eigen risico en vraag het eerst na bij uw verzekeraar.  

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!