Sterretje in de voorruit

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: tok! Een opvliegend steentje zorgt voor een ster in de voorruit van je auto. Dit sterretje in de ruit van je auto is niet alleen hinderlijk maar kan ook uitlopen tot een scheur in je ruit.

Sterretje in voorruit herstellen

Een opvliegend steentje of een klein hard voorwerp kan een beschadiging of sterretje in je voorruit veroorzaken. Als het sterretje in het gezichtsveld zit, kan dat best hinderlijk zijn. Daarnaast kan de ster in je voorruit uitlopen tot een scheur in de ruit. Laat het sterretje daarom herstellen bij Autoschade Lambert Dagherstel Eindhoven voor een vaste prijs. Enne, het 2e sterretje repareren wij gratis voor je!

Garantie

Op al onze reparaties heb je 4 jaar Focwa garantie.

Standaard houden we aan dat een sterretje in de voorruit kleiner moet zijn dan een twee euromuntstuk om deze goed te kunnen repareren. Toch kan het voorkomen dat zelfs een sterretje van een euromuntstuk niet meer te repareren valt. Dat heeft te maken hoe het voorwerp(je) de ruit heeft geraakt en is alleen te beoordelen door een expert. Mocht dit het geval zijn, zal je schadehersteller dit mededelen en alternatieven voorstellen.

Tarief

€ 60,00 (inclusief BTW)

Extra's

Een eventueel 2e ster in de voorruit repareren wij gratis! Controleer zeker of het sterretje niet wordt vergoed door je verzekeraar. Bij veel verzekeraars is dat namelijk zo. Uiteraard willen wij dit ook voor je navragen bij je verzekeraar.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!