Airco service

Airco Service Eindhoven, voor een gezond klimaat in uw auto

Airco onderhoud wordt vaak vergeten. Toch is regelmatig onderhoud van groot belang. Jaarlijks lekt ongeveer 10% van het koudemiddel van de airco weg. Hierdoor kan de werking van het aircosysteem ongemerkt sterk verminderen. Met een muffe geur en een ongezond leefklimaat in uw auto als gevolg. Maak daarom gebruik van onze airco service. 

Eenmaal per jaar Airco Service

Autoschade Lambert B.V. zorgt ervoor dat de werking van uw airco op peil blijft en voorkomt daarmee dat u onverwachts voor hoge airco-reparatiekosten komt te staan. Bovendien wordt met regelmatig onderhoud van de airco in uw auto de groei van bacteriën en schimmels tegengegaan.

Levert uw airco minder koele lucht dan u gewend bent in de auto? Neemt u geurtjes of een muffe lucht waar? Aarzel dan niet en laat uw airco checken bij Autoschade Lambert Airco Service Eindhoven. Ga voor optimaal rijcomfort!

Airco controle: € 95,00 incl. BTW

Tijdens de airco service plegen wij controle op alle essentiële onderdelen van uw airco in de auto, zoals het bijvullen van koudemiddel R-134A.

Airco geurbehandeling voor uw auto: € 29,00 incl. BTW

Airco geurbehandeling voor uw auto zorgt ervoor dat muffe luchtjes uit de airco verdwijnen. Ons advies is om eenmaal per jaar een geurbehandeling te laten doen. Voor een gezonde en frisse lucht in uw auto.

Voordeelaanbieding airco geurbehandeling € 119,00 incl. BTW 

Airco controle + geurbehandeling

* Bevat uw auto het nieuwe koudemiddel R-1234YF dan zijn de kosten voor de airco controle € 195,- incl. BTW

Terug naar diensten

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!