Autoruitschade herstel

Sterreparatie en vervanging autoruit

Bij Autoschade Lambert B.V. bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en snelle service als het gaat om het repareren en vervangen van autoruiten.

Sterreparatie? Voorkom ongelukken en onnodige kosten

Zit er een ster of scheur in uw voorruit? Laat die dan zo snel mogelijk door ons repareren. Bij schommelende buitentemperaturen of bij gebruik van airconditioning, kan een ster of scheurtje in uw voorruit gemakkelijk verder scheuren en leiden tot een onherstelbare breuk. U loopt daarmee een verhoogd risico op ongelukken.
Sterren of scheuren in uw autoruit zijn vrijwel geheel te repareren met onze betrouwbare harsinjectiemethode. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA beperkt casco) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Neem dan ook geen onnodig risico en kom naar Autoschade Lambert B.V. in Eindhoven of Sint-Oedenrode.

Autoruit vervangen

Een gescheurde voorruit? Is reparatie met harsinjectie niet meer mogelijk? Dan kunt u bij Autoschade Lambert B.V. uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Snel en vakkundig wordt de autoruit geplaatst, ongeacht het merk.
Wij nemen bovendien alle financiƫle en administratieve zorgen uit handen en regelen alle zaken met uw verzekeringsmaatschappij. Wij staan voor u klaar in Eindhoven en Sint-Oedenrode!

Terug naar diensten

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!