Caravan- en Camperschade

Schade aan uw Caravan- of Camperschade herstellen?

Wij zijn gespecialiseerd in caravan- en camper schadeherstel. We werken met aluminium- en kunststofdelen voor het herstel van uw schade. Voor het repareren van kleine schades wordt gebruik gemaakt van een speciale mal. Door deze methode hoeft de wand van uw caravan of camper niet in zijn geheel vervangen te worden maar repareren wij alleen het beschadigde deel van de caravan of camper.

Afspraak maken voor caravan- en camper schadeherstel

Wilt u uw caravan of camper laten repareren? Maak dan een afspraak via ons formulier.

Stappenplan caravan en camper herstel:

Het herstellen van schade aan een camper of caravan kan variëren afhankelijk van de aard en omvang van de schade.
Hier zijn de algemene stappen die betrokken zijn bij het schadeherstelproces voor campers en caravans:

1. Schade-inspectie:
   - Wij beginnen met een grondige inspectie van de schade. Identificeren alle beschadigde gebieden, inclusief carrosserie, ramen, deuren, en andere componenten.

2. Schadebeoordeling:
   - Wij stellen een gedetailleerde schadebeoordeling op. Hierbij wordt vastgesteld welke onderdelen moeten worden gerepareerd of vervangen en welke arbeid nodig is. 

3. Offerte en goedkeuring:
   - Op basis van de schadebeoordeling wordt een offerte opgesteld. Je, ontvangt als eigenaar van de camper of caravan ontvangt de offerte en moet goedkeuring geven voordat het herstelproces begint.

4. Demontage:
   - Wij demonteren de beschadigde onderdelen indien nodig. Dit kan het verwijderen van beschadigde panelen, ramen, of andere componenten omvatten.

5. Reparatie of vervanging:
   - Wij voer de nodige reparaties uit aan beschadigde onderdelen. Dit kan variëren van lassen en plaatwerk tot het vervangen van beschadigde delen.

6. Schilderen:
   - Als er sprake is van lakschade, moet het herstelde gebied worden geschuurd, geplamuurd en opnieuw worden geschilderd om een naadloze afwerking te garanderen.

7. Montage:
   - Na het schilderen worden alle gedemonteerde onderdelen weer gemonteerd.

8. Kwaliteitscontrole:
   - Wij voeren een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat de reparaties naar tevredenheid zijn uitgevoerd en dat alles goed functioneert.

9. Aflevering:
   - Nadat de kwaliteitscontrole is voltooid wordt de gerepareerde camper of caravan afgeleverd.

10. Administratie:
    - Wij documenteren alle uitgevoerde werkzaamheden en zorgen ervoor dat alle administratieve taken, zoals facturering en verzekeringsclaims, etc. worden afgehandeld.

Het is belangrijk te vermelden dat het herstelproces kan variëren afhankelijk van de specifieke schade en de gebruikte materialen in de camper of caravan. Laat het herstel uit voeren door een erkende professional om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Maak daarvoor een afspraak bij Autoschade Lambert!

Terug naar diensten

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!