WA-verhaalservice

Voor WA-verzekerden

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA-verzekerd bent en zelf de autoschade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Dit nemen wij u graag uit handen. Onze WA-verhaalservice is gratis!

Hoe werkt de WA-verhaalservice?

Zodra de autoschade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor het herstellen van uw autoschade. Alle administratieve zaken rondom de verhaalactie worden door ons afgehandeld.

Stappenplan WA- Verhaalservice

 1. Autoschade en WA-verzekering:

  • Als u alleen een WA-verzekering heeft voor uw auto, dekt deze verzekering schade die u toebrengt aan anderen met uw voertuig. Het dekt echter niet de schade aan uw eigen auto.
 2. Verhalen van de schade:

  • Wanneer u autoschade heeft, moet u normaal gesproken de schade verhalen op de tegenpartij als u alleen WA-verzekerd bent. Dit kan een ingewikkeld proces zijn, waarbij u zelf contact moet opnemen met de tegenpartij, de schade moet documenteren en administratieve stappen moet ondernemen om vergoeding te krijgen.
 3. Gratis WA-verhaalservice:

  • De WA-verhaalservice is een dienst te zijn die je helpt bij het verhalen van de schade. Deze service neemt het proces van schadeverhaal uit handen.
 4. Bericht na succesvol verhalen:

  • Zodra de autoschade met succes is verhaald op de tegenpartij, word je op de hoogte gebracht door Autoschade Lambert met deze service.
 5. Afspraak voor herstel:

  • Na het succesvol verhalen van de schade wordt er een afspraak gemaakt voor het herstellen van de autoschade. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van reparaties.
 6. Administratieve afhandeling:

  • Alle administratieve zaken met betrekking tot het verhalen van de schade worden door de WA-verhaalservice afgehandeld. Dit kan onder meer het invullen van formulieren, communicatie met de tegenpartij en andere papierwerk omvatten.

In het kort biedt de WA-verhaalservice dus een handige oplossing voor mensen met een WA-verzekering, die anders zelf verantwoordelijk zouden zijn voor het afhandelen van de administratie en het herstellen van de autoschade na een ongeval.

Neem contact op met Autoschade Lambert voor de WA-Verhaalservice.

Terug naar diensten

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!