We hebben een nieuwe website!

Bij Autoschade Lambert vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website. Het eindresultaat mag er zijn.

Frisser, moderner en gebruiksvriendelijker

De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen en past beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren. De techniek in de autobranche staat niet stil en daarom wij ook niet.

Onze nieuwe website biedt complete informatie voor de bezoeker die meer wil weten over ons en onze diensten. Wilt u snel uw schade melden of heeft u geen tijd om langs te komen om uw schade te laten beoordelen? Gebruik dan onze pagina schade melden. Heeft u gewoon een korte vraag? Dan is de chat functie ideaal. Of wilt u gewoon een afspraak maken? Het is nu allemaal mogelijk op de vernieuwde website van Autoschade Lambert.

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele (schoonheids)foutjes kan bevatten. Komt u iets tegen? Of heeft u tips om de website verder aan te scherpen? We stellen uw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar steffie@autoschadelambert.nl 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken