Spotrepair

Spotrepair kan als u een kleine beschadiging van een bumper, krassen op uw portier of andere kleine autoschade heeft. Kleine autoschades, zoals parkeerschade of steenslag kunnen vaak snel hersteld worden door gebruik te maken van spotrepair, een innovatieve reparatiemethode waarbij niet meer het gehele paneel van de auto verwijderd en gespoten hoeft te worden.

Maak hier uw afspraak.

Is uw autoschade kleiner dan een A4'tje? Dan is het vaak niet nodig om een heel auto onderdeel opnieuw te spuiten. maar kan door plaatselijk bijspuiten, zonder het demonteren van de bepaalde auto onderdelen, voldoende zijn om de schade te herstellen. Spotrepair kan vaak alleen als het over een vlak auto oppervlakte gaat.

Spotrepair Eindhoven en Sint-Oedenrode

Heeft uw auto krasschade of andere kleine schade opgelopen? Geen zorgen. Autoschade Lambert helpt u graag!
Wij verzorgen snel, vertrouwd en vakkundig uw kleine autoschades vanuit onze locaties in Sint-Oedenrode of Eindhoven.

Woont u in Best of Helmond en heeft een kleine auto schade opgelopen? Dan bent u in mum van tijd bij een van onze locaties. Onze professionals schuren uw krasschade, deze wordt vervolgens in de grondverf gezet. Hierna wordt uw auto gespoten met een nieuwe laklaag. U kunt dezelfde dag nog met een gerust hart de weg op met uw krasvrije auto!

Dagherstel bespaart tijd en kosten

Het voordeel van spotrepair is dat dit veelal in ons Dagherstelproces mee gaat. Daarmee wordt veel tijd bespaart en dus ook kosten. Uw auto is vaak binnen een dag hersteld en klaar voor gebruik. Hiernaast is spotrepair meestal, afhankelijk van de staat van de lak, onzichtbaar.

Kosten spotrepair

Spotrepair is een stuk voordeliger. Benieuwd naar wat de kosten zijn voor een reparatie van kleine autoschade? Dit is bij ieder soort kleine auto schade weer anders, om een goede indicatie te krijgen voor het schadeherstel aan uw auto kunt u kijken op onze menukaart voor dagherstel. Kom langs of maak een afspraak voor een kostenindicatie.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!