Vacature filmpjes

We hebben geweldig nieuws!

Onze toegewijde en enthousiaste medewerkers hebben de handen ineengeslagen en fantastische filmpjes opgenomen om jullie een kijkje te geven in ons dynamische en bruisende team. Met trots presenteren we deze vacature video's, ze zijn speciaal gemaakt om jou als potentiƫle nieuwe collega te werven voor ons gezellige Brabantse familiebedrijf.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag deel uitmaken van een team dat gedreven is, passie heeft voor wat ze doen en samenwerkt om doelen te bereiken? Dan ben je bij ons in Eindhoven of Sint-Oedenrode aan het juiste adres!

Bekijk de filmpjes hier:

vacature filmpjes autoschade lambert

Ontdek in de vacature video's hoe het is om te werken bij Autoschade Lambert:
Het dagelijkse werk van onze medewerkers en de variatie aan taken die ze uitvoeren. De unieke familiare bedrijfscultuur en de waarden waar we voor staan..

We hopen dat deze filmpjes je een gevoel geven van wie we zijn als team en als organisatie. We zijn ervan overtuigd dat je net zo enthousiast wordt als wij! 

Als je denkt dat jouw vaardigheden en passie goed aansluiten bij onze visie, aarzel dan niet om te solliciteren. We staan altijd open voor getalenteerde mensen die ons team willen versterken en bijdragen aan ons gezamenlijke succes.

Solliciteer nu via deze link of lees hier wat de vacatures inhouden.

Wij bieden jou een leerzame omgeving met leuke collega's. Ons bedrijf bestaat al bijna 40 jaar. Lambert Brouwers heeft het enige jaren geleden overgedragen aan zijn dochters Imke en Steffie. Ga jij het gesprek aan?

Wacht niet te lang, want we zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en wat je te bieden hebt. 

P.S. Heb je vrienden of kennissen die ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in deze geweldige kansen? Aarzel niet om deze nieuwsbrief door te sturen of de video's met hen te delen! Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken