Vacature voorbewerker

Autoschade Lambert zoekt een zelfstandige auto voorbewerker met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit en word jij blij van diverse automerken en gezelligeVacature voorbewerker autoschade Lambert collega's? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving
Als voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig herstellen van schades aan personenwagens en bedrijfswagens. Daarnaast bent verantwoordelijk voor het schuren en plamuren, afplakken en grondverf spuiten van auto’s en onderdelen

Je bent….
- ervaren als voorbewerker
- kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail
- gemotiveerd genoeg om zelfstandig te werken
- in bezit van rijbewijs
- bereid om nieuwe technieken te leren

Spreekt deze vacature je aan? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Of stuur je cv per e-mail naar steffie@autoschadelambert.nl. Voor meer informatie betreffende de vacature kunt u ook contact opnemen met Steffie van der Velden of Imke Verhoeven op 040-2480153.

Wie zijn wij…..
Autoschade Lambert B.V. heeft ruim 35 jaar ervaring als expert in schade herstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode herstellen wij zo’n 100 auto’s per week. Ons team van medewerkers zijn alle deskundig op hun vakgebied. Wij zijn Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken want kwaliteit en service staat bij ons voorop.

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!