Zomer BBQ 2023

Gisteren hebben we de vakantie ingeluid met onze geweldige werknemers! 

Na een vroegtijdige stop met werken, zijn we met z'n allen naar onze vestiging in Sint-Oedenrode gegaan voor de Zomer BBQ 2023.
Daar toonde Imke en Steffie de gloednieuwe vacature video's die met behulp van onze medewerkers zijn gemaakt. Een geweldige prestatie! 

Maar daar bleef het niet bij, want daarna hebben we ons ondergedompeld in een spannend VR-bril spel. Wat een unieke ervaring was dat!
De teamspirit was voelbaar en iedereen genoot volop.

zomer bbq spel

Vervolgens zijn we met z'n allen vertrokken naar het huis van Lambert en Maria, (nogmaals dank voor de gastvrijheid) waar ook onze partners zich bij ons voegden. Daar stond een verrukkelijke BBQ voor ons klaar. Het was een gezellig samenzijn, waarbij we ook onze jubilarissen in het zonnetje hebben gezet. Zij verdienen alle lof voor hun jarenlange inzet en toewijding. 

zomer bbq jubilarissen

Nu is het tijd voor iedereen om te genieten van een fantastische vakantie! Laat de zorgen achter je en laad jezelf op voor een welverdiende rustperiode. We hopen dat jullie allemaal mooie herinneringen zullen maken en vol energie terugkomen. Veel plezier met de vakantie pakketjes.

 

Fijne vakantie allemaal! 

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken