Deuk L (max. 30 cm doorsnede)

Het betreft een deuk met een doorsnede van max. 30 cm waarbij de lak beschadigd is.

Beschrijving beschadiging van een deuk max. 30 cm doorsnede

Het betreft een deuk waarbij de lak is beschadigd en die zich niet bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbakdeksel (achterklep), motorkap of dak.

Grootte van de beschadiging

De deuk mag een maximale doorsnede hebben van 30 cm.

Herstel deuk max 30 cm Dagherstel

Er wordt vaak gedacht dat bij een kleine schade alsnog een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden. Meestal is dit niet nodig en volstaat het om alleen de plek van de deuk of kras te herstellen en te spuiten. Dit is niet alleen veel sneller maar ook veel voordeliger. Deze methode noemen we spotrepair. We herstellen eerst de deuk, daarna wordt de plek geschuurd en voorzien van een nieuwe grond- en laklaag. Vervolgens wordt de plaats waar de schade zat zorgvuldig opgepoetst.

Garantie

Deuk 30 cm? Op al onze reparaties heeft u 4 jaar Bovag garantie.

Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen (zogenaamde uitspuiten). Kosten bedragen € 100,- inclusief BTW per deel.

Een deuk of kras die zich bevindt op een zogenaamd liggend deel zoals een kofferbakdeksel (model sedan), motorkap of dak kan helaas niet via deze methodiek hersteld worden.

Tarief

€ 461,- (inclusief BTW)

Direct een
afspraak maken?

Afspraak maken

Volg ons op
Social media!